Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut ve ayva görmek

Rüyada armut ve ayva görmek

Rüyada armut ve ayva görmek aylık gelirinin artacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, çok hayırlı insan olunacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, kısmetlerin azalacağına tabir olunur.

Rüyada armut ve ayva gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan imkanlardan düşünmeden istifade edebilirsiniz.

Rüyada ayva armut görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, batıl amele, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına delalettir.

Rüyada armut ve ayva görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına delalettir.

Rüyada ayva elma görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, elinin döneceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada olgun ayva görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine inanılır.

Rüyada yeşil ayva görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayva nar görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayva toplamak yemek kısmetinin ve şansının kapanacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına alamet eder.

Rüyada ayva çiçeği görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments