Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerini pislemek

Rüyada üzerini pislemek

Rüyada üzerini pislemek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına işarettir.

Rüyada üzerini pislemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda daha fazla tecrübe kazanabilir, sizin için yararlı olabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çamaşırına pislemek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin pislediğini görmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sokağa pislemek üzüntülerin sona ereceğine, mesleğine dört elle sarılacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına inanılır.

Rüyada güvercinin üzerine pislediğini görmek ettiği zararları telafi edeceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstüne pislemek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yere pislemek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada altına pislediğini görmek hayırlı adımlar atılacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada pislediğini görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments