Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerini örtmek

Rüyada üzerini örtmek

Rüyada üzerini örtmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerini örtmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları sorgularken veya tereddütlü davranarak zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada mor şal örtmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, iyi haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada perdeyi örtmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil başörtüsü örtmek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hırka ördüğünü görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının örgü ördüğünü görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ördüğünü sökmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü örtmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, sorunlarını aşacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments