Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perdeyi örtmek

Rüyada perdeyi örtmek

Rüyada perdeyi örtmek para sıkıntısı çekeceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, kendisini ailesine vereceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, sevdiği insanların olacağına tabir olunur.

Rüyada perdeyi örtmek gördüyseniz:

  • Neyi iyi yaptığınızın farkına varmanız yeni fırsatların önünü açabilir.

Rüyada perdeyi örtmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün üzerine battaniye örtmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine battaniye örtmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına tabir olunur.

Rüyada mor yazma örtmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Rüyada yatak örtmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, çevreye karşı itibarın artacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başına al örtmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına işarettir.

Rüyada örümceğin ağ ördüğünü görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine tabir olunur.

Rüyada üzerine beyaz çarşaf örtmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments