Rüyada yüzünü örtmek

Rüyada yüzünü örtmek yeni yollara girileceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işarettir.

Rüyada yüzünü örtmek gördüyseniz:

  • Kalben önemsediğiniz bir kişiyle ilişkilerinize olumlu etkisi olabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yüzünü örtmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, işe ve aşa kavuşacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzü örtmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada yüz örtmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada saçını ördüğünü görmek borçlarının artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına delalet eder.

Rüyada örgü ördüğünü görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, yüksek moral sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerine seccade örtmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, hasta ise bakacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada saçını ördürmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına işaret eder.

Rüyada ölüye yorgan örtmek yanlışlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top