Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor şal örtmek

Rüyada mor şal örtmek

Rüyada mor şal örtmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, arabasını ve toprağının olacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine işarettir.

Rüyada mor şal örtmek gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük veya muhafazakar kişilerle bir problem yaşanabilir.

Rüyada mor şal örtmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz şal örtmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, eğitimlerinin iyi olacağına delalet eder.

Rüyada siyah şal örtmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada başa şal örtmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada başına şal örtmek işlerin günden güne artacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada şal örtmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına inanılır.

Rüyada mor şal görmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine delalet eder.

Rüyada mor şal takmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, sağlığını geri kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments