Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine su dökmek

Rüyada üzerine su dökmek

Rüyada üzerine su dökmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzerine su dökmek gördüyseniz:

  • Bitmek tükenmek bilmeyen istekleri olan kişiler sizi yorabilir.

Rüyada tuvalete temiz su dökmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine delalettir.

Rüyada ölünün üstüne su dökmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada birinin üzerine kaynar su dökmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına rivayet eder.

Rüyada baştan aşağı su dökmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, dertlerine derman bulacağına, bazı operasyonlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada başa su dökmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne su dökmek isteklerin yerine geleceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gidenin arkasından su dökmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına işaret eder.

Rüyada sırtına su dökmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments