Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın bacağı görmek

Rüyada kadın bacağı görmek

Rüyada kadın bacağı görmek rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, çok zor günler geçireceğine, ona özlemle sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın bacağı gördüyseniz:

  • Uzakta oturan yakınlarınızdan iyi haberler alabilirsiniz.

Rüyada kadın bacağında kıl görmek doğru karar veremeyeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kadının bacaklarını kıllı görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın bacağı görmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına işarettir.

Rüyada kıllı kadın bacağı görmek bol rızık sahibi olunacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, ticaretin önünün açılacağına yorulur.

Rüyada bir kadının bacaklarını görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, kötü sözler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının bacağını kıllı görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada kadın bacağına dokunmak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kadın bacağı okşamak yarardan çok zarar getireceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments