Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine kaka yapmak

Rüyada üzerine kaka yapmak

Rüyada üzerine kaka yapmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada üzerine kaka yapmak gördüyseniz:

  • Beklentileriniz veya başınıza gelenler birbirinden farklı olabilir.

Rüyada tasa kaka yapmak üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada pantolonuna kaka yapmak şerefli bir hayat süreceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaka yapmak işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kakasını altına yapmak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeye kaka yapmak kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kaka yapmak yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada çok kaka yapmak bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına inanılır.

Rüyada lazımlığa kaka yapmak yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments