Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tasa kaka yapmak

Rüyada tasa kaka yapmak

Rüyada tasa kaka yapmak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, hayatının düzene gireceğine, başarısının düşeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada tasa kaka yapmak gördüyseniz:

  • Düşünmeden verdiğiniz veya vereceğiniz sözler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada tasa kaka yapmak sevinçli ve güzel günler görüleceğine, hem hayatının kurtulacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine inanılır.

Rüyada tasa çiş yapmak onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada halının üstüne kaka yapmak işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok fazla kaka yapmak kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada sarı kaka yapmak kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada yerlere kaka yapmak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine alamet eder.

Rüyada evde kaka yapmak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, üzüntülerin biteceğine işarettir.

Rüyada yatakta kaka yapmak önemli bir lider haline geleceğine, prestij kazanılacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments