Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kakasını altına yapmak

Rüyada kakasını altına yapmak

Rüyada kakasını altına yapmak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, içebileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, emellere ulaşılacağına, ticaret sektörüne atılacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine işarettir.

Rüyada kakasını altına yapmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek ya da fırsatları değerlendirmek istiyorsanız harekete geçmeli ya da katılımcı olmalısınız.

Rüyada altına kaka yapmak işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kakasını altına yapmak sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada yere kaka yapmak gayrimenkul işine girileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renkte kaka yapmak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada eline kaka yapmak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayallerinin de yarım kalacağına inanılır.

Rüyada kokulu kaka yapmak büyük sıkıntılar çekeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suya kaka yapmak kendisini ferahlamış hissedeceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette kaka yapmak maddi gücünün her geçen gün artacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments