Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kaka yapmak

Rüyada çok kaka yapmak

Rüyada çok kaka yapmak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada çok kaka yapmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya romantik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada tasa kaka yapmak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işarettir.

Rüyada suyun içine kaka yapmak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, yolculuğa, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına işaret etmektedir.

Rüyada dışarı kaka yapmak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada sarı kaka yapmak attığı her adımda zarara uğrayacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, başarısızlıklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada iç çamaşırına kaka yapmak muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet eder.

Rüyada yatağa kaka yapmak bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada klozete kaka yapmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına delalet eder.

Rüyada banyoya kaka yapmak rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments