Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolonuna kaka yapmak

Rüyada pantolonuna kaka yapmak

Rüyada pantolonuna kaka yapmak neşeli zamanların yaşanacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada pantolonuna kaka yapmak gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin kendi kafasında bazı planları olabilir.

Rüyada pantolona kaka yapmak ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine işarettir.

Rüyada pantolonuna kaka yapmak huzurun ve sükûnetin geleceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada pantolonuna büyük abdest yapmak kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, kudreti ve cesareti bulacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine rivayet eder.

Rüyada pantolona büyük abdest yapmak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada pantolona çiş yapmak zararların yakında telafi edileceğine, başarılarının düşeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada pantolonuna büyük abdestini yapmak maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada orta yere kaka yapmak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada sokakta kaka yapmak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments