Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lekeli iç çamaşırı görmek

Rüyada lekeli iç çamaşırı görmek

Rüyada lekeli iç çamaşırı görmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lekeli iç çamaşırı gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler varsa dile getirmeniz gerekiyor.

Rüyada iç çamaşırda leke görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada iç çamaşırında leke görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada lekeli iç çamaşırı görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına delalet eder.

Rüyada çamaşır suyu lekesi görmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işarettir.

Rüyada lekeli çamaşır görmek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına delalettir.

Rüyada çamaşırda leke görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, bazı sırların açığa çıkacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine alamet eder.

Rüyada iç çamaşırıyla gezmek rahat bir hayat sağlayacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine yorulur.

Rüyada siyah kadın iç çamaşırı görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments