Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktan sevdiğini görmek

Rüyada uzaktan sevdiğini görmek

Rüyada uzaktan sevdiğini görmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, şeytanın aklına uyacağına, çalışkan bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada uzaktan sevdiğini gördüyseniz:

  • Başarmak için çok çalıştığınız konulara sahip çıkmalısınız.

Rüyada sevdiğinin uzaktan geldiğini görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine yorulur.

Rüyada sevdiğine uzaktan bakmak en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi uzaktan görmek çekilen zahmetin sona ereceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine işarettir.

Rüyada uzaktan sevdiğini görmek iyilik görüleceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini uzaktan görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzaktan sevdiğin kişiyi görmek onların yaralarına merhem olacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzaktan geleni görmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, işinde büyük başarılar alacağına işaret eder.

Rüyada dalgalı denize uzaktan bakmak yokluğa düşeceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments