Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi uzaktan görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi uzaktan görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi uzaktan görmek dünya mallarının çoğalacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, paslı bir çiviye basabileceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi uzaktan gördüyseniz:

  • İzin vermeniz durumunda, sizi rahatsız edecek talepleri olan kişilerle muatap olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi uzaktan görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine inanılır.

Rüyada uzaktan sevdiğin kişiyi görmek hayallerine kavuşacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya delalet eder.

Rüyada uzaktan sevdiğini görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini uzaktan görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, makamının tehlikeye gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğine uzaktan bakmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin uzaktan geldiğini görmek canının derdine düşeceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, anne babaya müjde verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzaktan tanıdık görmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına işaret eder.

Rüyada uzaktan bir akrabanı görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments