Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktan sevdiğin kişiyi görmek

Rüyada uzaktan sevdiğin kişiyi görmek

Rüyada uzaktan sevdiğin kişiyi görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, sıkıntılar son bulacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına delalettir.

Rüyada uzaktan sevdiğin kişiyi gördüyseniz:

  • İlgi alanınıza giren konularda hızla ilerleyebilirsiniz.

Rüyada uzaktan sevdiğin kişiyi görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi uzaktan görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin uzaktan geldiğini görmek güzel günler görüleceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, yaptığı çalışmaların heba olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğine uzaktan bakmak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini uzaktan görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, zor zamanların sona ereceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada uzaktan sevdiğini görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına inanılır.

Rüyada birinin uzaktan geldiğini görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine yorulur.

Rüyada uzaktan kumandalı araba görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments