Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin uzaktan geldiğini görmek

Rüyada birinin uzaktan geldiğini görmek

Rüyada birinin uzaktan geldiğini görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin uzaktan geldiğini gördüyseniz:

  • Hümanist tavırlar, sosyalleşme, farklı şeyler deneme isteği, öneriler, tavsiyeler ön plana çıkabilir.

Rüyada birinin uzaktan geldiğini görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzaktan birinin geldiğini görmek başarıya giden yolların açılacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına yorulur.

Rüyada uzaktan misafir geldiğini görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin uzaktan geldiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzaktan denize bakmak sıkıntılarını bir köşeye atacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada uzaktan ses duymak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzaktan ev görmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine tabir olunur.

Rüyada aslanı uzaktan görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments