Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağında karınca görmek

Rüyada bacağında karınca görmek

Rüyada bacağında karınca görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine işaret eder.

Rüyada bacağında karınca gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizde devinim sizi bir hayli zorluyor.

Rüyada bacağında karınca görmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada bacaklarda karınca görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına rivayet eder.

Rüyada bacaklarında karınca görmek alacaklarını tahsil edeceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacakta karınca görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi üzerinde karınca görmek muradın olacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine delalet eder.

Rüyada karınca ezmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada zehirli karınca görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada elbisesinde karınca görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments