Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakta karınca görmek

Rüyada bacakta karınca görmek

Rüyada bacakta karınca görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacakta karınca gördüyseniz:

  • Güvensizlikleriniz nedeniyle önemsediğiniz bir kişiyi zor durumda bırakabilirsiniz.

Rüyada bacakta karınca görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, stresinin çoğalacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada bacaklarda karınca görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, her anlamda şifa bulmaya, sevdiği kişileri çok üzeceğine yorulur.

Rüyada bacaklarında karınca görmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada bacağında karınca görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına alamet eder.

Rüyada banyoda karınca görmek kötü günler görüleceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprak ve karınca görmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman karınca görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada karınca beslemek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments