Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarda karınca görmek

Rüyada bacaklarda karınca görmek

Rüyada bacaklarda karınca görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerin yoluna gideceğine, neşeli bir hayat süreceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada bacaklarda karınca gördüyseniz:

  • Bazı konularda insanların işinize karışmasını ya da itirazlarla karşılaşmak istemiyorsanız sır saklamayı bilmeniz gerekiyor.

Rüyada bacağında karınca görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bacaklarında karınca görmek sağlık sorunun kalmayacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarda karınca görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada bacakta karınca görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada karınca ve karınca yuvası görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, afiyette giden düzeninden olacağına rivayet eder.

Rüyada karınca sürüsünü öldürmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karınca sürüsünü görmek mallarının da hayırlı olacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine delalet eder.

Rüyada karınca ısırmak kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments