Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarında karınca görmek

Rüyada bacaklarında karınca görmek

Rüyada bacaklarında karınca görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, bereketli günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada bacaklarında karınca gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız veya bazı kişilerle ters düşmeniz durumunda yanlışlıklar ya da sonlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada bacaklarında karınca görmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bacağında karınca görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarda karınca görmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, işinin gücünün yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada bacakta karınca görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada at karıncası görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada karıncaya su vermek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına inanılır.

Rüyada başkasının evinde karınca görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada karınca fare görmek gün sayacağına, yeni çalışmalara girişileceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments