Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi üzerinde karınca görmek

Rüyada kendi üzerinde karınca görmek

Rüyada kendi üzerinde karınca görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına işarettir.

Rüyada kendi üzerinde karınca gördüyseniz:

  • Parasal problemlerinizin üstesinden gelebilmek için dostlarınızdan biraz yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada siyah karınca görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına işarettir.

Rüyada karıncayla konuşmak zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzdolabında karınca görmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başında karınca görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada karınca tükürmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karıncadan kaçmak ettiği zararları telafi edeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına delalettir.

Rüyada evden karınca çıktığını görmek kavgaların biteceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada karıncayı eline almak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments