Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktan misafir geldiğini görmek

Rüyada uzaktan misafir geldiğini görmek

Rüyada uzaktan misafir geldiğini görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, daha iyi yerlere geleceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada uzaktan misafir geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler beklediğiniz desteği vermiyor olabilirler.

Rüyada uzaktan misafir geldiğini görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada uzaktan gelen misafir görmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin uzaktan geldiğini görmek yükünün azalacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin uzaktan geldiğini görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzaktan birinin geldiğini görmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, kazancın günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada yatılı misafir geldiğini görmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kalabalık misafir gelmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağınık eve misafir geldiğini görmek büyük başarılar kazanacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments