Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktan gemi görmek

Rüyada uzaktan gemi görmek

Rüyada uzaktan gemi görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada uzaktan gemi gördüyseniz:

  • Her şeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Rüyada uzaktan gemi görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına alamet eder.

Rüyada gemiyi uzaktan görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzaktan kumandalı araba kullanmak kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işaret eder.

Rüyada uzaktan düğün izlemek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğine uzaktan bakmak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada camiyi uzaktan görmek kırgınlıkların sona ereceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aslanı uzaktan görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, zengin için yoksulluğa delalet etmektedir.

Rüyada trene uzaktan bakmak zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments