Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktan bir arkadaşı görmek

Rüyada uzaktan bir arkadaşı görmek

Rüyada uzaktan bir arkadaşı görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, para kazanmaya başlayacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Rüyada uzaktan bir arkadaşı gördüyseniz:

  • Sosyal olmaya özen gösterin.

Rüyada uzaktan bir arkadaşı görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzaktan gelen arkadaşı görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, kişiye hep umut olacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada uzaktan gelen arkadaş görmek karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada uzaktan arkadaş görmek büyük zararlara uğrayacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işarettir.

Rüyada denizi uzaktan görmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada kendini uzaktan görmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada uzaktan eve bakmak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine alamet eder.

Rüyada uzaktan aslan görmek önünü açacağına, dostlardan zarar görüleceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments