Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktaki biriyle telefonda konuşmak

Rüyada uzaktaki biriyle telefonda konuşmak

Rüyada uzaktaki biriyle telefonda konuşmak çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzaktaki biriyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Rahatlıkla başa çıkmanız mümkün olan şeyler size yapılması imkansız ya da çok zor işler olarak görünebilirler.

Rüyada uzaktaki biriyle telefonda konuşmak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine işaret eder.

Rüyada uzaktaki biriyle konuşmak telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına delalet eder.

Rüyada kızla telefonla konuşmak yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya işarettir.

Rüyada bir arkadaşla telefonda konuşmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine yorulur.

Rüyada ölüyle telefonda konuşmak güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada sanatçıyla telefonda konuşmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada telefonla erkekle konuşmak çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, düşmanını alt edeceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına inanılır.

Rüyada telefonda bağırarak konuşmak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments