Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sanatçıyla telefonda konuşmak

Rüyada sanatçıyla telefonda konuşmak

Rüyada sanatçıyla telefonda konuşmak hastalıkların iyileşeceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına inanılır.

Rüyada sanatçıyla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz eşinizin hamileliği size gereğinden çok masraf açabilir.

Rüyada sanatçıyla telefonda konuşmak kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş sanatçıyla konuşmak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sanatçıyla konuşmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine inanılır.

Rüyada bir sanatçıyla konuşmak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü bir sanatçıyla konuşmak mallarının da hayırlı olacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü sanatçıyla konuşmak kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına inanılır.

Rüyada sanatçı konuşmak maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadınla telefonda konuşmak uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments