Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızla telefonla konuşmak

Rüyada kızla telefonla konuşmak

Rüyada kızla telefonla konuşmak beklenen mirasın alınacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızla telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden olmadıkları gibi davranmasını, bazı şeylerin olmadığı bir şeye dönüşmesini istiyor olabilirsiniz.

Rüyada kızla telefonla konuşmak ileride saygın bir kimse olacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızla telefonda konuşmak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, lüksünün artacağına, ticaret ehli kişi olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kızla telefonda konuşmak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine rivayet eder.

Rüyada telefonla bir kızla konuşmak uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına alamet eder.

Rüyada ölen kişiyle telefonda konuşmak darlık ve yokluk çekmeyeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşle telefonda konuşmak geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, çok yoğun çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkonda telefonla konuşmak kısmetin açılacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğu kişiyle telefonda konuşmak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments