Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle telefonda konuşmak

Rüyada ölüyle telefonda konuşmak

Rüyada ölüyle telefonda konuşmak sahip olduğu zenginliğin de artacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, sevilen bir dostun geleceğine, kendi işinin sahibi olacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına delalet eder.

Rüyada ölüyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler çeşitli planlarınız, ilişkileriniz veya iş birlikleriniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada telefonda ölüyle konuşmak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birisiyle telefonda konuşmak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü biriyle telefonla konuşmak kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyle telefonla konuşmak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, ihanet göreceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada ölü biriyle telefonda konuşmak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü insanla telefonda konuşmak tersliklerin yoluna gireceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına alamet eder.

Rüyada telefonla ölüyle konuşmak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kişiyle telefonda konuşmak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, başarılarının çoğalacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments