Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşla telefonda konuşmak

Rüyada bir arkadaşla telefonda konuşmak

Rüyada bir arkadaşla telefonda konuşmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, kısmetli kapıların açılacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, aradığı kişiyi bulacağına delalettir.

Rüyada bir arkadaşla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler bazı konulara yaklaşımınızı veya yöntemlerinizi ya da fikirlerinizi değiştirmeniz konusunda ısrarcı olabilir.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşımla telefonda konuşmak geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşla telefonda konuşmak işlerindeki karın artacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşla telefonda konuşmak başarısızlığa düşüleceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işarettir.

Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, inancından ödün vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşla telefonla konuşmak hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, insanları sakinleştireceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşımla telefonda konuşmak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, bol muhabbette kalacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada iş arkadaşıyla telefonda konuşmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, canın sıkılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments