Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktaki biriyle konuşmak

Rüyada uzaktaki biriyle konuşmak

Rüyada uzaktaki biriyle konuşmak maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, birlikte kâh ağlayacağına inanılır.

Rüyada uzaktaki biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Sizi suçlu hissettirmeye çalışan kişilerden uzak durun.

Rüyada uzaktaki biriyle konuşmak aydınlık bir yola çıkılacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada uzaktaki biriyle telefonda konuşmak el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada uzaktaki dostu görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzaktaki kızını görmek hem yıpranacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine işaret eder.

Rüyada uzak arkadaş görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, girilen yolda zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzakta cami görmek fakir çocukları giydireceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin uzağa gittiğini görmek işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzak yola gittiğini görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments