Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktaki bir yakınını görmek

Rüyada uzaktaki bir yakınını görmek

Rüyada uzaktaki bir yakınını görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzaktaki bir yakınını gördüyseniz:

  • Duygusal blöf veya şantaj türevi olaylar karşısında ödün vermeniz gerekiyor gibi hissedebilirsiniz.

Rüyada uzaktaki yakınını görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzaktaki bir yakınını görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, rızkın genişleyeceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzakta olan yakınını görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzaktaki eşini görmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada uzaktaki bir akrabayı görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin uzağa gittiğini görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, işlerinde verimin artacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına alamet eder.

Rüyada yürüyerek uzak bir yere gitmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada uzaktaki biriyle konuşmak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments