Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzakta olan yakınını görmek

Rüyada uzakta olan yakınını görmek

Rüyada uzakta olan yakınını görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada uzakta olan yakınını gördüyseniz:

  • Yüksek bütçeli harcamalardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada uzaktaki bir yakınını görmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzaktaki yakınını görmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, saygınlığının da artacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada uzakta olan yakınını görmek afiyette giden düzeninden olacağına, şöhret ve hayır getireceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzaktaki abiyi görmek maddi anlamda zayıflayacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada uzak bir yere taşınmak kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine yorulur.

Rüyada uzaktaki biriyle konuşmak çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzakta olan arkadaşını görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, en gösterişli arabalara bineceğine yorulur.

Rüyada uzakta olan sevgilisini görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, kısmetli bir işe atılmaya delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments