Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktaki eşini görmek

Rüyada uzaktaki eşini görmek

Rüyada uzaktaki eşini görmek yokluk içine gireceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, rahat bir nefes alacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada uzaktaki eşini gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok işe koşmamanızda fayda var.

Rüyada uzaktaki eşini görmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada uzaktaki eşi görmek insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzakta olan eşini görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine delalettir.

Rüyada eşinin uzağa gittiğini görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin uzaklaştığını görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin uzaklara gittiğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada uzak akraba görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzaktaki komşuyu görmek takdir toplayacak işler yapacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments