Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yürüyerek uzak bir yere gitmek

Rüyada yürüyerek uzak bir yere gitmek

Rüyada yürüyerek uzak bir yere gitmek ticaretinin büyüyeceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına işaret eder.

Rüyada yürüyerek uzak bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Ailenizin sizden olan bazı istekleri canınızı sıkabilir.

Rüyada yürüyerek uzak bir yere gitmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzak yere çalışmaya gitmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzak yerlere gitmek evliliğinde mutlu olacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzak bir yere gitmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzak bir yere gideceğini görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına delalettir.

Rüyada uzak bi yere gitmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına delalet eder.

Rüyada uçakla uzak bir yere gitmek yeni bir yola gireceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına delalettir.

Rüyada uzak yer görmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments