Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin uzağa gittiğini görmek

Rüyada sevgilinin uzağa gittiğini görmek

Rüyada sevgilinin uzağa gittiğini görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin uzağa gittiğini gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi aramaları ya da sizin bir süreden beri kontak kurmaya çalıştığınız kimselerle istediğiniz kontağı sağlayabilmeniz mümkündür.

Rüyada sevgilinin uzaklaştığını görmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına yorulur.

Rüyada uzakta olan sevgilisini görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin uzaklara gittiğini görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden uzaklaşmak yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine delalettir.

Rüyada uzakta olan sevgiliyi görmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, zor durumlarda kalacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin uzağa gittiğini görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliden uzaklaşmak hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, yeni yerler göreceğine delalettir.

Rüyada uzaktaki sevgiliyi görmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments