Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzakta olan birinin geldiğini görmek

Rüyada uzakta olan birinin geldiğini görmek

Rüyada uzakta olan birinin geldiğini görmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzakta olan birinin geldiğini gördüyseniz:

  • Yardım amaçlı sosyal aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzakta olan birinin geldiğini görmek bekârlığına da veda edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada uzaktaki birinin geldiğini görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, elinin bolluk göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzakta birinin geldiğini görmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, tartışmaların sonlandırılacağına işarettir.

Rüyada uzak bir yere taşınmak herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin uzağa gittiğini görmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, güzel zamanlar geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin uzağa gittiğini görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına inanılır.

Rüyada evden uzaklaşmak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments