Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktaki birinin geldiğini görmek

Rüyada uzaktaki birinin geldiğini görmek

Rüyada uzaktaki birinin geldiğini görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, rütbenin yükseleceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada uzaktaki birinin geldiğini gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkiler veya kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

Rüyada uzakta olan birinin geldiğini görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada uzaktaki birinin geldiğini görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine tabir olunur.

Rüyada uzakta birinin geldiğini görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, çok güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada uzak yer görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada evden uzaklaşmak devlet kapısından bir yardım alacağınıza, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine tabir olunur.

Rüyada uzaktaki akrabaları görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini uzak bir yerde görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments