Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzak yer görmek

Rüyada uzak yer görmek

Rüyada uzak yer görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine işarettir.

Rüyada uzak yer gördüyseniz:

  • Tutarsız veya tuhaf denilebilecek fikirler olayları çözmek yerine daha da karışık hale getirebilir.

Rüyada yürüyerek uzak bir yere gitmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada uzak bir yer görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, kendisine uğur getireceğine inanılır.

Rüyada uzak bir yere yürümek güzel ve bereketli işlere gireceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzak bi yere gitmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada uzak bir yere yolculuk yapmak başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada uzak yere çalışmaya gitmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada uzak bir yere bakmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, rakiplerin üzüleceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına alamet eder.

Rüyada uzak yer görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments