Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzak yere çalışmaya gitmek

Rüyada uzak yere çalışmaya gitmek

Rüyada uzak yere çalışmaya gitmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yeni duygular tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzak yere çalışmaya gitmek gördüyseniz:

  • Kararlar almadan zaman istemeniz gerekiyor.

Rüyada uzak yere çalışmaya gitmek bunalıma gireceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yürüyerek uzak bir yere gitmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzak bi yere gitmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzak bir yere gideceğini görmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına işarettir.

Rüyada uzak yerlere gitmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza delalet eder.

Rüyada uzak bir yere gitmek mutluluğundan olacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçakla uzak bir yere gitmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzak yere taşınmak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, sevdikleri ile birlikte olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments