Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzak bir yer görmek

Rüyada uzak bir yer görmek

Rüyada uzak bir yer görmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, sorunlarını çözeceğine, hayırlı adımlar atılacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzak bir yer gördüyseniz:

  • Size ihtiyacınız olmayan harcamalar yaptırabilecek kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada uzak bir yere bakmak maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, başarının garantileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzak bir yere gitmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine işarettir.

Rüyada uçakla uzak bir yere gitmek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada uzak bir yere taşınmak kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzak bir yer görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzak bir yere yürümek rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada uzak bir yere tayin olmak gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine yorulur.

Rüyada uzak yer görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, gönlünce harcama yapmasına, hedeflerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments