Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzak bir yere bakmak

Rüyada uzak bir yere bakmak

Rüyada uzak bir yere bakmak iş konusunda değişiklikler yapılacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, birikmiş parasının olacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, strese gireceğine rivayet eder.

Rüyada uzak bir yere bakmak gördüyseniz:

  • Daha dışa dönük, toplu aktiviteleri seveceksiniz.

Rüyada uzak bir yere bakmak sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzaklara bakmak iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzak bir yere gitmek alım zorluğu yaşamayacağına, mutlu bir insan olunacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada uçakla uzak bir yere gitmek arzularının yerine geleceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada uzak yere taşınmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine inanılır.

Rüyada uzak bir yere gideceğini görmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, istediği başarıyı göstereceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına işarettir.

Rüyada birinin uzak bir yere gittiğini görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına tabir olunur.

Rüyada uzak bir yere yolculuk yapmak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments