Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilmediğin bir şehre gitmek

Rüyada bilmediğin bir şehre gitmek

Rüyada bilmediğin bir şehre gitmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada bilmediğin bir şehre gitmek gördüyseniz:

  • Görmediğiniz yerleri görebilir, seyahatlere çıkabilir veya bazı konularda ufkunuzu geliştirebilirsiniz.

Rüyada yabancı bir şehre gitmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada uzak şehre gitmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına yorulur.

Rüyada uzak bir şehre gitmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada başka şehre iş için gitmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, kendisine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada güzel bir şehre gitmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada başka şehre gitmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır şehrine gitmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments