Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzak şehre girmek

Rüyada uzak şehre girmek

Rüyada uzak şehre girmek her zaman şükür içinde olacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, büyük işlere imza atacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzak şehre girmek gördüyseniz:

  • Kendi yarattığınız koşullar veya durumlar belli alanlarda köşeye sıkışmış hissetmenize neden olabilir.

Rüyada uzak bir şehre girmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına işarettir.

Rüyada uzak şehre girmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına işarettir.

Rüyada uzak bir şehre gitmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, dualarının karşılığını göreceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada uzak şehre gitmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, hidayete ereceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına delalettir.

Rüyada uzak bir şehre taşınmak ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada şehre girmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada bilmediği bir şehre girmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük şehre girmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments