Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzak bir şehre gitmek

Rüyada uzak bir şehre gitmek

Rüyada uzak bir şehre gitmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada uzak bir şehre gitmek gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada uzak şehre gitmek umutlarının boşa çıkmayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yüksek makamlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzak bir şehre gitmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzak bir şehre taşınmak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna alamet etmektedir.

Rüyada uzak bir şehre girmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada uzak şehre girmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek bereketin artacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada başka şehre gideceğini görmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada güzel bir şehre gitmek daha zengin hale geleceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments