Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüm numarası yapmak

Rüyada ölüm numarası yapmak

Rüyada ölüm numarası yapmak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, girilen yolda zarar edileceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına delalet eder.

Rüyada ölüm numarası yapmak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız ya da iş arkadaşlarınızla sosyalleşme eğilimi problemlere neden olabilir.

Rüyada ölüm numarası yapmak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Rüyada uyuyor numarası yapmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada bayılma numarası yapmak verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş numarası yapmak sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, korkularının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta numarası yapmak birçok işin birlikte yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ölü numarası yapmak hane halkı ile tartışma yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kör numarası yapmak hayırlı bir hayat süreceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada uyur numarası yapmak uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, başarılarının devam edeceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments