Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yavrusu görmek

Rüyada kedi yavrusu görmek

Rüyada kedi yavrusu görmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, çok üzüntü duyulacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada kedi yavrusu gördüyseniz:

  • Fanatizm her alanda ortaya çıkabilir, biliyorsunuz, aşkta bile fanatik olabilirsiniz.

Rüyada kedi yavrusu emzirmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kediyi yakmak anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kedi yemek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü kedi yavrusu görmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi yavrulaması görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusunun öldüğünü görmek rahatsızlık duyulacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, elinin döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu beslemek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments