Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin yavrularını görmek

Rüyada kedinin yavrularını görmek

Rüyada kedinin yavrularını görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin yavrularını gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler belli bir girişiminizi hızlandırabilir ya da kar elde edeceğiniz bir yöne ilerlemeniz için neden oluşturabilir.

Rüyada uyuyan yavru kedi görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, ele güne muhtaç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki yavru kedi görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavrulu kedi görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına yorulur.

Rüyada güzel kedi yavrusu görmek rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kedi ve yavrularını görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kedi yavrusu beslemek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, istenmeyen olayların olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevimli yavru kedi görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin yavrularını emzirdiğini görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments