Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yavru kedi görmek

Rüyada beyaz yavru kedi görmek

Rüyada beyaz yavru kedi görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, yeni bir hayata başlayacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, zor günlerin sona ereceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz yavru kedi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler, siz onların yerinde olsanız, sizin davranmayı seçeceğiniz yönde davranmayabilirler.

Rüyada siyah beyaz yavru kedi görmek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, isabetli adımlar atacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kedi yavrusu sevmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine delalettir.

Rüyada yavru beyaz kedi görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına yorulur.

Rüyada yavru siyah beyaz kedi görmek çok büyük bir rahata ereceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kedi yavrusu görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yavru kedi görmek çalıştığı yerde amir olacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük beyaz kedi yavrusu görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, sermaye kaybedeceğine, kem gözlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yavru kediler görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments